Kreolská Jambalaya se zeleninou je ideální volbou pro vegetariány. Hlavní složkou je dlouhozrnná rýže, která je ochucena vybranou zeleninou a louisianským kořením. Jídlo můžete připravit ve vlastním samostojícím obalu a poté ho z něj rovnou konzumovat.
Jídlo je dehydrováno lyofilizací (neboli vymražováním). Při tomto postupu se z pokrmu odstraňuje voda bez porušení tvaru a jsou zachovány prospěšné vitamíny a minerály. Jídlo je tak podstatně lehčí, avšak zachovává si původní výživové hodnoty a aroma.
Příprava je opravdu jednoduchá a nezašpiníte při ní (kromě lžíce) žádné nádobí. Značka Trek'n Eat disponuje nejmodernější obalovou technikou v průmyslu, díky které jsou obaly nejen extrémně odolné a neprodyšné pro kyslík (který urychluje zkázu pokrmů), ale především neuvěřitelně snadno použitelné - s laserovou perforací, plochým dnem, možností znovuuzavření a kulatými rohy pro šetrnost k zavazadlům. Obaly jsou recyklovatelné s polyetylénem. Značka Trek'n Eat upustila od používání palmového oleje a sójových bobů, jejichž pěstování nadměrně zatěžuje životní prostředí.
Hlavní přednosti:
žádné přidané látky pro zlepšení chuti
sušení lyofilizací
plnohodnotné jídlo
navrženo odborníky na výživu a šéfkuchaři
jemné kořenění jídel-možno dochutit
nízká hmotnost
recyklovatelné obaly
dlouhá trvanlivost (až 5 let)
konzumace z obalu
Způsob přípravy:
Odtrhněte uzávěr sáčku
Sáček přehněte v místě vnější rysky tak, aby i uvnitř bylo patrné, kam až je nutno nalít vodu.
Pokrm v originálním sáčku zalijte 450 ml horké vody a dobře promíchejte.
Uzavřete hrdlo sáčku (ZipLoc systém), aby neunikalo aroma z pokrmu, a vyčkejte potřebnou dobu před konzumací.
Otevřte hrdlo sáčku a započněte s konzumací komfortně přímo ze sáčku.
Po konzumaci sáček zploštěte a uzavřete jeho hrdlo (čímž zabráníte úniku zbytků pokrmu), sáček vložte do zpět do batohu a odhoďte jej do plastových odpadů, jakmile budete zpět v civilizované oblasti.
Webové stránky Namche.cz používají pro zlepšení funkcí i vyhodnocení návštěvnosti soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informacíNesouhlasímRozumím