Gurmánská masová pánev pro zálesáky se chutí velice blíží hovězímu na divoko. Pšeničné nudle, omáčka ze zvěřiny, hovězí, houby, co víc si může cestovatel přát? Pokrm lze připravit v transportním obalu. Jídlo je dehydrováno lyofilizací (neboli vymražováním). Při tomto postupu se z pokrmu odstraňuje voda bez porušení tvaru a jsou zachovány prospěšné vitamíny a minerály. Jídlo je tak podstatně lehčí, avšak zachovává si původní výživové hodnoty a aroma.
Příprava je opravdu jednoduchá a nezašpiníte při ní (kromě lžíce) žádné nádobí. Značka Trek'n Eat disponuje nejmodernější obalovou technikou v průmyslu, díky které jsou obaly nejen extrémně odolné a neprodyšné pro kyslík (který urychluje zkázu pokrmů), ale především neuvěřitelně snadno použitelné - s laserovou perforací, plochým dnem, možností znovuuzavření a kulatými rohy pro šetrnost k zavazadlům. Obaly jsou recyklovatelné s polyetylénem. Značka Trek'n Eat upustila od používání palmového oleje a sójových bobů, jejichž pěstování nadměrně zatěžuje životní prostředí.
Webové stránky Namche.cz používají pro zlepšení funkcí i vyhodnocení návštěvnosti soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informacíNesouhlasímRozumím