Jeden sáček neváží téměř nic a příprava vám zabere jen chviličku. Po rozbalení stačí papírový filtr zavěsit do hrnku a zalévat horkou vodou do požadovaného množství a intenzity. Pokud máte radši jemnější kávu, stačí prolévat horkou vodou do požadovaného množství. Pokud ovšem preferujete intenzivnější chuť, použijte menší hrnek, méně vody a klidně ponechte filtr s kávou chvíli ve vodě “louhovat”.
Papírový filtr je v přírodě rozložitelný, takže ho můžete volně zahrabat. Navíc káva je jedním z nejlepších přírodních hnojiv! Zbyde vám pouze vrchní obal, který rozložitelný není, takže ho musíte vyhodit někde v civilizaci. Naštěstí neváží téměř nic.
Webové stránky Namche.cz používají pro zlepšení funkcí i vyhodnocení návštěvnosti soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informacíNesouhlasímRozumím