AdventureMenu Hovězí guláš s bramborem Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských strání ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí,paprika a jako příloha je vařený brambor. Složení:: hovězí maso přední (20%), brambory, cibule, mouka bezlepková, slunečnicový olej, rajský protlak (rajčata, sůl, cukr), česnek, sůl, paprika, pepř.
Hmotnost: 400 g + 10% Nutriční hodnoty 400g resp. 1 porce: Energetická hodnota: 1476kJ / 352 kcal Bílkoviny: 27,2g Sacharidy: 33,6g z toho 3,2 g cukry Tuky: 12 g z toho 4,8 g mastné kyseliny Sůl: 5,28g Max. trvanlivost od data výroby 3 roky.
Webové stránky Namche.cz používají pro zlepšení funkcí i vyhodnocení návštěvnosti soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informacíNesouhlasímRozumím